Voorbeelden van ons werk

Interesse in onze projecten? Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Medify

Ons zusterbedrijf Medify B.V. is toonaangevend in digitale patiëntencommunicatie voor zorginstellingen. 

Voor Medify maken we heel veel content, van video’s en foto’s die ín de digitale voorlichting voor patiënten zitten tot video’s en foto’s voor marketing.

Patiëntenvoorlichting

Met ruim 8 jaar ervaring met het filmen van patiëntenvoorlichting kunnen we met trots zeggen dat wij dé expert zijn voor het filmen in ziekenhuizen.

Met filmdagen in meer dan 50 ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, België, Engeland, Zwitserland en de Verenigde Arabische Emiraten, weten wij hoe het er aan toe gaat in een ziekenhuis.

NK Baanwielrennen

In samenwerking met Guifi B.V. verzorgden we de livestream op het Nederlands Kampioenschap Baanwielrennen 2021 in Omnisport Apeldoorn.

Met 9 camera’s waren we 3 dagen aan het livestreamen, met 12.000 kijkers in totaal.

Ook zetten we onze speciale replay-machine in, zodat we gemakkelijk herhalingen konden tonen van de belangrijkste momenten.

Halcyon

Voor Varian en het Medisch Spectrum Twente maakten we diverse video’s over nieuwe bestralingsapparatuur. 

Voor de Halcyon maakten we drie versies: een video over patiëntenervaring, een video van een gebruiker (radiotherapeutisch laborant) en een video met de arts.

Dagje meelopen met

Samen met de communcatie afdeling van het Medisch Spectrum Twente maakten we diverse video’s, waaronder een serie ‘Dagje meelopen met’. Hierin volgden we zorgprofessionals een gehele dag, om te laten zien wat er op hun werkdag allemaal voorbij komt.

Recruitment video

Voor de afdeling radiologie van het AmsterdamUMC maakten we diverse recruitment video’s. Zo kan gemakkelijk worden laten zien wat het werk van een laborant op de afdeling radiologie inhoudt.

Identify

In samenwerking met Varian maakten we voor het Verbeeten Instituut een video over Identify.