De acht stappen van onze content raket:

Laat je event niet meer alleen staan. Zorg ervoor dat je event vooraf én na afloop genoeg aandacht krijgt. Met onze Content Raket zorg je voor voldoende content om je event de aandacht te geven die het verdient. Met een mooie case-video die aansluit op de inhoud van je event en enkele promo’s vooraf, creëer je vooraf al interesse en zorg je voor meer bezoekers. En waarom de inhoud van je event niet gebruiken om na afloop nog flink wat meer content te produceren? Het ligt er voor het oprapen! Creëer posts met foto’s van het event, een terugkijk-link, een podcast om het geheel nog eens terug te luisteren, een aftermovie én monteer losse inhoudelijke quotes uit je event tot losse posts op social media. Dit geldt allemaal weer als promotie van je volgende event of livestream. En daar kan je ook nog losse promo’s voor maken, waarna de raket weer opnieuw wordt gelanceerd.

Wij kunnen het hele proces voor je uit handen nemen. Inhoudelijk denken we mee, we produceren alles en zorgen ervoor dat alles direct inzetbaar is op social media. In acht stappen maken we van je event of livestream je gehele marketing content.

Promo

Hoe weten je gasten dat er een event is? Natuurlijk met een promo, stap 1 van de Content Raket. Met de presentator, dagvoorzitter of een prominente spreker nemen we een korte video op, waarin verteld wordt waarom het event niet te missen is. Natuurlijk met aankondiging wanneer en waar het event is en hoe je je aanmeldt.

Case-video

Waar gaat je event precies over? Over het belangrijkste onderwerp maken we een case-video. Dat is de tweede stap in de Content Raket. In de korte video leggen we het onderwerp uit met één of twee interviews en b-roll. De video is een trigger om de interesse te wekken van potentiële gasten voor je event. Ook kan de case-video natuurlijk prima gebruikt worden los van het evenement op social media en de website.

Event / livestream

Het moment waar zo hard naar toe is gewerkt: het event zelf! Voeg een livestream toe aan je event, zodat ook de mensen die helaas niet fysiek aanwezig kunnen zijn alles mee kunnen krijgen.

Wij nemen de gehele productie van de livestream in handen, inclusief camera’s, licht en geluid. Wij zorgen ervoor dat alles soepel loopt zodat je er geen omkijken naar hebt. Ook produceren wij eventuele leaders, bumpers en andere content om de livestream aan te kleden.

Liever geen livestream? Neem het dan wel op, zodat het later terug te kijken is.

Foto's van event

Onze ervaren fotografen leggen de mooiste momenten vast tijdens jouw event. Van de opbouw, de repetitie, de presentaties en de borrel… Wij zorgen ervoor dat de herinneringen bewaard blijven. Direct na afloop sturen we een selectie van de beelden, zodat je deze meteen kunt delen op social media of in een bedankmail kan meenemen.

 

Podcast

Hoewel live aanwezig zijn het beste is, willen we ervoor zorgen dat niemand de inhoud van jouw event mist. Om meer mensen te bereiken is er de mogelijkheid om van je gehele event, of specifieke onderdelen, een podcast te maken. Of neem tijdens het event een losse podcast op met enkele prominente sprekers of gasten.

Aftermovie

Naast foto’s of een podcast van je event, is het natuurlijk ook leuk om een recap te zien van jouw event. Dit kan met een aftermovie. Onze filmmakers zullen tijdens je event de hoogtepunten op camera vast leggen, evenals reacties van gasten over hun ervaringen. Deze beelden worden gemonteerd tot een korte, dynamische video die je kan delen op social media.

Inhoudelijke video quotes

Prachtige presentaties verdienen het om nog losse aandacht te krijgen. Met onze producers selecteren we de mooiste en interessantste quotes uit de presentaties, die we verwerken in korte video’s die je kan delen op social media. Zo haal je nog meer uit je event!

Promo volgend event / livestream

Na een succesvol event wil je natuurlijk snel beginnen met plannen voor het volgende event. Een goede promo kan mensen enthousiasmeren. Gebruik beelden van je vorige evenement en neem met de presentator, dagvoorzitter of prominente spreker een promo op voor het volgende evenement. Dan beginnen we weer bij stap 2.

 

Nu ook in onze eigen studio!

Maak nu gebruik van de Content Raket en gebruik onze eigen studio in Amsterdam, tijdelijk zonder studiokosten t.w.v. €2.950,-!

Onze studio in Amsterdam is volledig ingericht met licht en geluid, standaard 4 camera’s en een talkshowtafel.