Beelddenkers &
Verhalenvertellers

Medify Media is niet zomaar een videoproductie bedrijf. We zijn ontstaan omdat we video’s willen maken die er toe doen. Meer diepgang, video’s die iets betekenen. Daarom is in 2015 vanuit Ewout Sinkeldam Media Producties, On The Road Productions en Medify het nieuwe bedrijf Medify Media B.V. ontstaan. De jarenlange ervaring in het filmmaken én specialisten in de zorgcommunicatie maken Medify Media tot dé videoproducent voor de zorg.

Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met specialisten op elk gebied.

Team Medify Media samen met team Medify, ski-reis Andorra 2022

Wat maakt ons anders?

The codes we live by

Voorbereiding

Het verschil zit ‘m vaak in de voorbereiding. We werken graag alles tot in de puntjes voor. Ja, dat komt zeker het eindresultaat ten goede!

Integriteit

We weten als geen ander hoe we met kwetsbaren om moeten gaan. In veel gevallen zijn we de ‘flower on the wall’, maar als het nodig is staan we ook in het middelpunt van de aandacht.

Samenwerken

We kennen onze kracht, maar juist ook onze zwaktes. Is er een klus waar we van weten dat een partner die beter kan dan wij? Dan schakelen we die natuurlijk in! We hebben een uitgebreid netwerk van experts die ons ondersteunen in onze werkzaamheden.

love digital

Bij ons geen 9 tot 5 mentaliteit op kantoor. Wij werken digitaal, op afstand én bij elkaar. Korte lijntjes, ook al zitten we soms in Malta of in de Verenigde Staten.

going the extra mile

Het stopt voor ons niet bij het opleveren van een filmpje. Nee, we denken graag mee over het hele concept én hoe de doelgroep het beste wordt bereikt.

Voorbereiding

Huh, nog een keer voorbereiding? Jup, voorbereiding is echt het belangrijkste, daarom noemen we voorbereiding nog een keer. Voorbereiding, voorbereiding, voorbereiding…

Onze klanten over ons:

Leer ons kennen

Dit zijn wij

Peter Krol

Mede-oprichter & business development

Rene Louis

Mede-oprichter & business development

CHEYENNE SCHACKMANN

Livestream & Content Producer

Tom oud

Cameraman